vineri, 14 noiembrie 2014

Votez cu Klaus Iohannis

Voi vota cu Klaus Iohannis pentru că:
1. M-am săturat ca România să fie condusă de mârlani, de beţivani lacrimogeni şi şireţi dispuşi, vezi Doamne, de dragul bunăstării noastre, să facă sex oral până şi cu Marele Licurici, precum şi de politruci kominternişti, “săraci dar cinstiţi”, pentru care viitorul României este subordonat egoului lor nemăsurat şi avid de putere.
2. Nu vreau să fiu condus de un individ lipsit de convingeri, prizonier al unor obligaţii oculte, care într-o singură frază are păreri contrare funcţie de poziţia din care le-ar emite: parlamentar, ministru, etc. (vezi Roşia Montană).
3. Vreau să nu mai fiu minţit că vom fi uniţi când tot ce s-a întamplat în ultima perioada este o continuă dezbinare a societătii româneşti: creştini ortodocşi împotriva membrilor altor confesiuni creştine, pensionari împotriva persoanelor active, bugetari împotriv angajaţilor la firme private, români domiciliaţi în România împotriva românilor din diasporă.
4. Vreau să nu îmi mai fie folosite taxele plătite la buget pentru cumpărarea voturilor a milioane de concetăţeni neproductivi, cărora politicienii în loc să-i învăţă să pescuiască, le aruncă câte un peşte cu condiţia să-i mai lase să mai fure încă un ciclu electoral.
5. Vreau ca politicienii din ţara noastra şi uneltele lor din administraţia de stat şi mediul privat care au delapidat trilioane de euro, să înfunde puşcăriile şi să li se confişte averile.
6. Nu mai vreau să fiu condus de politruci şi zecile lor de consilieri în PR şi manipulare care în ultimii 25 de ani, cu ajutorul unei mass-media corupte şi imorale, au distorsionat percepţia şi au ucis bunul simţ al poporului român.
7. Vreau locuri de muncă pentru tineri, vreau să ramână în România, să producă, să consume, să plătească taxe, să facă copii şi să aibă grijă de părintii şi bunicii lor aşa cum fac românii de mii de ani.
8. Vreau să dispară din discursul public grobianismul, mojicia, manelismul verbal şi dublul limbaj care au ucis buna creştere, smerenia şi optimismul românului transformându-ne într-o societate debilă, marcata de nevroză cronică, frustrare şi frici induse.
9. Vreau ca România să-si platească bugetarii, pensionarii si asistaţii sociali din PIB-ul societăţii şi nu din împrumuturi care să fie plătite de urmaşii noştrii, aşa cum se întâmplă acum fără ca românii să ştie. Nu vreau ca politicienii să-şi cumpere pacea socială, la adăpostul căreia să poată să continue să fure, pe seama sacrificiilor generaţiilor viitoare. Vreau să fim toţi solidari şi responsabili faţă de realizările şi nerealizările noastre, căci nici un urmaş al nostru nu e vinovat de incompetenţa, egoismul şi viciile noastre prin care am devalizat o ţără şi riscam să distrugem o naţiune.
10. Vreau să fiu condus de tehnocraţi care şi-au demonstrat capacitatea de a realiza lucruri şi derula proiecte. Nu mai vreau la conducerea ţării jurişti, avocaţi, aşa zişi ingineri care nu au profesat nici o singură zi în domeniul lor de activitate sau comandanţi de navă care din prima zi de după revoluţie au ales în locul meseriei prostituţia politică.
11. Vreau să ne unim cu Republica Moldova dar numai dacă Republica Moldova vrea să se unească cu România şi numai după ce s-a integrat în Uniunea Europeană, a îndeplinit toate condiţiile de aderare şi a scăpat de miile de cârtiţe KGB-iste care sunt înca prezente în toate structurile de stat moldovene.
12. Vreau să fiu condus de un Preşedinte neşantajabil, care nu negociaza, nici în ţară şi nici în exterior, interesele ţării având ca obiectiv salvgardarea intereselor personale şi care nu cumpără voturi iluzorii promiţînd funcţii iluzorii.
Pe scurt: Vreau un presedinte care ne iubeşte şi care vrea să intre în istorie ca marcând schimbarea în bine a paradigmei româneşti. Sper ca Klaus Iohannis să fie acela. E singura opţiune.

4 comentarii:

 1. Asa am zis si eu. Klaus Iohannis a ramas un necunoscut (nu multi s-au uitat la Realitatea TV, la confruntarea celor doi), asa ca putem foarte bine sa ne proiectam asupra lui toate sperantele si visele noastre. O sa ne iubeasca si Romania o sa se schimbe in bine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. " ...daca dumnealui va iesi presedinte, vom trai mai bine, si mai bine, si mai bine".
   https://www.youtube.com/watch?v=mozdDKCwkAo

   Ștergere
 2. Uite inca un motiv, bun de pus la 13.
  "Macar acum vom avea un presedinte care va primi ordinele de la Angela Merkel direct in germana" .

  RăspundețiȘtergere
 3. relativ la 12. poate citesti asta:
  http://www.argumentesifapte.ro/2014/11/17/cheia-geopolitica-a-alegerilor-prezidentiale-din-romania/

  RăspundețiȘtergere