miercuri, 31 martie 2010

Va urez la toti, Un Paste Fericit!

Va multumesc tuturor celor care ati avut rabdare sa cititi acest eseu, si va multumesc si pentru comentarii. Este un eseu cam lung dar fiecare pasaj reprezinta o veriga in lantul logic al analizei, deci trebuia sa fie expus. O rugaminte am la voi toti: sa incercati sa popularizati acest blog in special in randul persoanelor care credeti ca mai simt ceva pentru Romaia si poporul roman, care mai vor un viitor romanesc plin de sperante pentru ei si urmasii lor. In acelasi timp, as fi foarte bucuros daca veti citi si eseul "Cui ii mai pasa de Romania si poporul roman?". Este un eseu important care incearca sa definesca patriotismul de care toti romanii ar trebui sa dea dovada in aceste vremuri extrem de grele pentru Romania. Nimeni nu va putea schimba ceva in tara noastra daca nu va urmarii, cu toata convingerea, dincolo de interesul lui personal si interesul colectiv al tuturor romanilor. Astept comentariile dvs. si la acest eseu.Din motive pe care nu le cunosc, un comentariu pe care l-am aprobat pentru publicare si care ne invita la schimbari de adrese e-mail pentru a ne intalni, nu a aparut pe blog. Il rog pe autorul lui sa-l trimita din nou. Un Paste Fericit! si sa nu ne pierdem speranta in renasterea Romaniei atata timp cat mai exista persoane care doresc din tot sufletul acest lucru.

3 comentarii:

  1. Dupa ce am citit am zis: SA DEA DOMNUL SA MOARA TOATA LUMEA CA SA SCAPE DE MINE. Este grav ce se intampla si ati etalat intr-un mod realist si documentat motivele pentru care suntem datori si presati sa schimbam total aceasta ...... Cred ca ne este dat sa induram si sa rezolvam toate problemele care apar in Uniune. Asa a fost de cand aceasta tara s-a aflat in centrul Europei si asa va fi in continuare cat tara se afla aici. Daca facem abstractie de faptul ca tara se afla in centrul Europei si evitam sa spalam rufele tuturor institutiilor financire si a marilor companii multinationale, atunci putem spune ca suntem capabili sa ne aparam saracia si neamul. Din acest moment avem nevoie sa ne stabilim, cum spune si Catalin, de ce anume avem cu adevarat nevoie si sa ne invatam pe noi si pe copii sa gandeasca aceste nevoi. Cum insetezi un popor? Ii ascunzi(scumpesti) apa. Cum manipulezi un popor? Incepi sa le dai apa cu lingurita azi si le promiti ca la anul vor primi un pahar intreg. Asa ca vom astepta sa primim ligurita de apa sau vom incerca sa facem ceva sa schimbam total aceasta.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Deosebit de reale si bazate eseurile Dvs.Incotro ne indreptam,pe cine ne bazam,in cine sa avem incredere?Este intr-adevar deosebit de grav ce se intampla dar credeti Domnule Catalin ca poporul s-a trezit cu adevarat?Eu nu cred si cred ca prabusirea va continua!Suntem din ce in ce mai impovarati de datorii si hotie. Intr-o tara unde onestitatea a devenit o rusine si impostura obraznicia si tupeul marile "calitati" aducatoare de parvenire in societate chiar nu stiu cum o vom scoate la capat! Cine sa puna capat acestor mizerii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ah citind postul tau. ma copleseste un dor nebun de tara... e trist sa sarbatoresti toate sarbatorile astea in afra. vesticii nu inteleg o boaba ce inseamna Pastile pentru noi. sper sa castig premiul cel amre la casino online sa am pot intoarce in atra in sfarsit linistit)

      Ștergere